Laatste nieuws

Wist u dat Lehmstrom een samenwerkingsverband heeft met verschillende handelaren in de regio Noord/Zuid-Holland? Daardoor is het aanbod diverser en vinden wij vaak waar u op zoek naar bent. 

____

Wij zijn weer op onze jaarlijkse inkoopvakantie in Frankrijk. De winkel is derhalve gesloten van 26 mei t/m 28 juni. Gedurende deze tijd kunnen we u ook geen bestellingen opsturen, hou daar rekening mee als u onze webshop bezoekt. Graag zien we u woensdag 29 juni weer aan de Ruimtevaartlaan 54a om onze Franse schattenbuit te bewonderen. Tot dan!

____

Vanaf zaterdag 15 januari is onze winkel aan de Ruimtevaartlaan 54a in Krommenie weer geopend! En uiteraard hopen we dat het deze keer voor een veel langere periode is. Richtlijnen van de RIVM blijven gelden als ook onze openingstijden.

____

Helaas hebben wij wederom de deuren van de winkel moeten, ditmaal voor een periode tot tenminste 14 januari 2022. Het zijn moeilijke tijden voor iedereen. Onze webshop kan gewoon blijven leveren en ook zijn wij actief op de diverse veilingwebsites. Mocht u wat leuks zien in onze etalage aan de Ruimtevaartlaan 54a, dan kunt u uiteraard altijd bellen, 0623571022
Rest ons niets anders dan iedereen fijne en gezellige feestdagen te wensen en al het goeds en bovenal gezondheid voor het nieuwe jaar.

____

I.v.m onze jaarlijkse inkooptrip/vakantie is de winkel gesloten tussen 26 augustus en 24 september. Bestellingen via de website kunnen derhalve niet eerder verzonden worden dan 24 september. Middels ons contactformulier kunt u items ook reserveren. 25 september openen wij de deur weer met een nieuwe aanwas van voornamelijk Franse brocante en antiek. Wij hopen u graag dan weer te zien!

____

U kunt weer winkelen!

Kom lekker vrijblijvend snuffelen in onze gezellige winkel aan de Ruimtevaartlaan 54a in Krommenie. Tijdelijk zijn onze openingsdagen de woensdag, donderdag en zaterdag. Buiten deze dagen kunt u een afspraak maken via 06-23571022. Ook voor in de vroege avonduren of in het weekend. Graag tot ziens!

Ook inbreng van spullen is vanaf maart weer mogelijk. Ook daarvoor kunt u een afspraak maken via 06-23571022 of even langskomen in de winkel. Eventueel thuisbezoek als ook een bezoek aan de winkel geschiedt conform de geldende Covid19 regels.

____

Beste klant,
Helaas hebben ook wij de winkel aan de Ruimtevaartlaan 54a in Krommenie moeten sluiten. Dit in verband met de maatregelen tegen het Covid-19 virus. Naar verwachting gaan wij op 9 maart weer open, maar dit zal uiteraard afhangen van het effect van de huidige maatregelen. 
De webshop zal gewoon open blijven en ook via Marktplaats kunt u via 'Lehmstrom' vinden. Mocht u op zoek zijn naar iets specifieks of iets hebben gezien in de winkel danwel online, dan kunt u ons uiteraard altijd even bellen op 0623571022. Via onze Facebookpagina gaan wij gewoon door met het tonen van 'nieuwe schatten', die u vervolgens in de winkel kunt afhalen of desgewenst bezorgd kunnen worden.

____

Let op: onze openingstijden wijzigen per 6 oktober. Vanaf die tijd is de winkel aan de Ruimtevaartlaan 54a in Krommenie van dinsdag t/m donderdag en op de zaterdag geopend. Vrijdag zijn wij dus gesloten. De tijden (10.00 tot 17.00) blijven hetzelfde.

____

Gewijzigde openingstijden per 3 juni: woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00

Om in deze nieuwe situatie veilig te kunnen winkelen hebben wij voor de opening en de tijd daarna maatregelen getroffen. Alle nieuw binnengekomen items worden schoongemaakt voordat zij in de schappen komen te staan. Bij binnenkomst kunt u uw handen reinigen met desinfecterende zelfdrogende gel. Tot slot hangt voor de kassa een plexiglazen scherm en verzoeken wij u daar waar mogelijk met pin/tikkie te betalen. Deze maatregelen, samen met de 1,5 meter afstand en dus ook een beperkt aantal klanten binnen, moeten zorgen voor een zo veilig mogelijke winkelervaring. 

Voor actuele informatie verwijzen wij graag naar onze  Facebookpagina  .

Voor een selectief aanbod kunt u ons ook vinden op Marktplaats en Tweedehands.net, onder de naam Lehmstrom en op Facebook laten wij nog steeds een selectie zien van nieuwe 'schatten' en die zijn daar eveneens te bestellen. Ook kunt u nog steeds bestellen via onze webshop.

__


Vanaf 1 september is de winkel aan de Ruimtevaartlaan 54a in Krommenie ook op dinsdag open. Op die dag zal u geholpen worden door Lammy van Haarlem. Vanwege de eigenschappen van het pinsysteem zal het echter op de dinsdag moeilijker zijn om met een bankpas te betalen, maar dat proberen we zoveel mogelijk op te lossen door een 'tikkie' te sturen.

Vanaf 30 mei (Hemelvaart) is een deel van ons bedrijf gesloten vanwege onze jaarlijkse trip naar Frankrijk. Gedurende de maand juni gaan wij daar weer op zoek naar allerlei oude en aparte Franse schatten voor de winkel. 
Dat betekend dat de webshop de bestellingen in juni
niet eerder kan uitleveren dan begin juli. De winkel aan de Ruimtevaartlaan 54a in Krommenie blijft echter wel open, zij het op aangepaste tijden. Hou daarvoor onze Facebookpagina in de gaten.

__

In de Orkaan van 23 november 2018 staat een leuk stuk van Jaap de Jong over ons bedrijf. Het is met recht een goede weergave hoe- en met welke gedachte wij onze winkel runnen. Het verkopen van emotie en herinneringen, die wellicht ook een financiele waarde vertegenwoordigen.
Lees het hier

__

In De Krommenieer van 10 oktober jl stond een leuk stukje over de opening van onze winkel aan de Ruimtevaartlaan 54a in Krommenie. 
Lees het hier

__

Wij zijn verhuisd!

Woensdag 3 oktober openden wij de deuren van ons eigen winkelpand aan de Ruimtevaartlaan 54a (voormalig bakkerij Putter) in Krommenie. Hiermee zijn wij nog zichtbaarder in Krommenie, makkelijker bereikbaar en met dezelfde goede parkeergelegenheid.

We hopen dat u ons ook met de nieuwe winkel met hetzelfde enthousiasme blijft volgen en blijft bezoeken. Wij hebben er in ieder geval ongelofelijk veel zin in!

__

In Heel Zaanstreek Onderneemt portretteert ZaanTV elke week kleine ondernemers. De derde aflevering, uitgezonden op 1e Kerstdag en daarna in herhaling, gaat over onze vintagewinkel in Krommenie. 

De aflevering is hier te zien op de website van RTV Zaanstreek.

__

Lehmstrom gaat de boekensectie van haar winkel flink uitbreiden. Online komen er in eerste instantie tenminste honderd titels bij, Het aanbod zal variëren van fictie en non-fictie, boeken die in brede zin te maken hebben met vrije tijd besteding tot historische boeken, zoals het boek zelf en/of het onderwerp.

Vanwege de beperkte ruimte van de winkel aan de Noorderhoofdstraat in Krommenie is het niet haalbaar om elke titel daadwerkelijk als aanbod te tonen in de winkel. Aangezien de vraag naar specifieke boeken toenam, hebben we besloten met het online aanbod onze klanten tegemoet te komen. 

Rechtstreeks naar de boekensectie kan ook via www.gebruikteboeken.com. Bestellen- en afhalen via de winkel is natuurlijk ook (nog steeds) mogelijk.