Laatste nieuws

Vanf 1 september is de winkel aan de Ruimtevaartlaan 54a in Krommenie ook op dinsdag open. Op die dag zal u geholpen worden door Lammy van Haarlem. Vanwege de eigenschappen van het pinsysteem zal het echter op de dinsdag moeilijker zijn om met een bankpas te betalen, maar dat proberen we zoveel mogelijk op te lossen door een 'tikkie' te sturen.

Vanaf 30 mei (Hemelvaart) is een deel van ons bedrijf gesloten vanwege onze jaarlijkse trip naar Frankrijk. Gedurende de maand juni gaan wij daar weer op zoek naar allerlei oude en aparte Franse schatten voor de winkel. 
Dat betekend dat de webshop de bestellingen in juni
niet eerder kan uitleveren dan begin juli. De winkel aan de Ruimtevaartlaan 54a in Krommenie blijft echter wel open, zij het op aangepaste tijden. Hou daarvoor onze Facebookpagina in de gaten.

__

In de Orkaan van 23 november 2018 staat een leuk stuk van Jaap de Jong over ons bedrijf. Het is met recht een goede weergave hoe- en met welke gedachte wij onze winkel runnen. Het verkopen van emotie en herinneringen, die wellicht ook een financiele waarde vertegenwoordigen.
Lees het hier

__

In De Krommenieer van 10 oktober jl stond een leuk stukje over de opening van onze winkel aan de Ruimtevaartlaan 54a in Krommenie. 
Lees het hier

__

Wij zijn verhuisd!

Woensdag 3 oktober openden wij de deuren van ons eigen winkelpand aan de Ruimtevaartlaan 54a (voormalig bakkerij Putter) in Krommenie. Hiermee zijn wij nog zichtbaarder in Krommenie, makkelijker bereikbaar en met dezelfde goede parkeergelegenheid.

We hopen dat u ons ook met de nieuwe winkel met hetzelfde enthousiasme blijft volgen en blijft bezoeken. Wij hebben er in ieder geval ongelofelijk veel zin in!

__

In Heel Zaanstreek Onderneemt portretteert ZaanTV elke week kleine ondernemers. De derde aflevering, uitgezonden op 1e Kerstdag en daarna in herhaling, gaat over onze vintagewinkel in Krommenie. 

De aflevering is hier te zien op de website van RTV Zaanstreek.

__

Lehmstrom gaat de boekensectie van haar winkel flink uitbreiden. Online komen er in eerste instantie tenminste honderd titels bij, Het aanbod zal variëren van fictie en non-fictie, boeken die in brede zin te maken hebben met vrije tijd besteding tot historische boeken, zoals het boek zelf en/of het onderwerp.

Vanwege de beperkte ruimte van de winkel aan de Noorderhoofdstraat in Krommenie is het niet haalbaar om elke titel daadwerkelijk als aanbod te tonen in de winkel. Aangezien de vraag naar specifieke boeken toenam, hebben we besloten met het online aanbod onze klanten tegemoet te komen. 

Rechtstreeks naar de boekensectie kan ook via www.gebruikteboeken.com. Bestellen- en afhalen via de winkel is natuurlijk ook (nog steeds) mogelijk.