Over ons

PASSIE! Dat is de basis van het ontstaan van Lehmstrom. 

We zijn ontstaan vanuit een diepgewortelde passie voor het zoeken (en vinden!) van aparte, antieke of eigentijdse items. Inmiddels hebben we hier al bijn a 3 jaar ons bedrijf van kunnen maken. We zijn continue op zoek naar bijzondere objecten. Hierbij kunt u denken aan oud speelgoed, geleefde meubelen, aparte gebruiksvoorwerpen, maar ook (computer)spellen.  Alles wat van waarde kan zijn, zowel in geld als in emotioneel of historisch opzicht. Onze afnemers zijn vaak particulieren die we via onze winkel en de grotere verkoopsites als Marktplaats, Catawiki of Ebay bedienen. Maar ook bedrijven en omroepen die op zoek zijn naar kunst of specifieke artikelen hebben ons inmiddels weten te vinden. U kunt ons vinden in onze winkel en op het internet, en u kunt ons van tijd tot tijd ook vinden op één van de vele markten in Noord-Holland. 

Lehmstrom is gevestigd in de bakermat van de Nederlandse industrie: De Zaanstreek. Daar hebben we inmiddels een divers netwerk opgebouwd ten behoeve van de in- en verkoop van gebruikte (verzamel)objecten.

Zie ook de aflevering van het ZaanTV programma Heel Zaanstreek Onderneemt over onze winkel in Krommenie.

Lehmstrom steunt Emyl-and, een stichting welke zorgt voor goed onderwijs in de armere delen van Kenia.

Lehmstrom gelooft in de herwaardering en hergebruik van (duurzame) goederen en zijn daarom lid van Groene Zaken, met het oog op de toekomst. Ook werkt Lehmstrom samen met de stichting Kledingbank Zaanstad.

Logo GroeneZaken


KvK nummer: 53964322, Amsterdam
Rekeningnummer: NL87 INGB 0006 4368 29 t.n.v. Lehmstrom te Krommenie

Voor meer informatie, neem contact met ons op.